Play Video

-

Doordraaien

-

Horizontaal, verticaal … Je vinylplaten hebben nog nooit zo’n mooi podium gehad. Dit product is echt, uhhh… Wauw! De makers van Wheel geloven dat de platenspeler net zo tijdloos moet zijn als muziek. Daarom gebruiken ze – voor hun simpele, maar o zo fraaie design – alleen maar de beste, meest duurzame componenten. Wheel is dan ook een gepassioneerd familiebedrijf, dat kiest voor hout in plaats van plastic en voor leveranciers uit de buurt. Soms moet je het wiel toch opnieuw uitvinden. Draaien maar!
Play Video

Met echte

stukjes

panda

Dit is de real shit: vrolijk verpakt wc-papier, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. En van de nettowinst wordt 50% gebruikt voor de bouw van wc’s in diverse Afrikaanse landen. Nieuw is de Panda-editie van bamboe papier, zowel los verkrijgbaar als in een Good roll abonnement. Ga daar maar eens goed voor zitten.
Play Video

Vette

GymPeace

-

Groots fashion statement, kleinste impact op het milieu: de Space Hippie van Nike. De schoenen worden gemaakt van restanten en hebben een radicaal design. Je krijgt ze in een doos van hergebruikt materiaal en bedrukt met plantaardige inkt. Peace!
Play Video

-

Polestar

-

Met volle g-kracht naar een duurzame toekomst? En wat te besteden? Volg dan: de Polestar.